Image
Dit is een "demo" website voor het Madstudio Gold All in One Taxi Pakket, om U "live" te laten zien hoe U ook uw bedrijf met een moderne fuctionele taxi website op het grote WWW kunt presenteren. Uiteraard zijn het slechts voorbeeld teksten. Dit kan allemaal naar uw wensen worden aangepast. Korter, bondiger, verdeeld over meerdere paginas. Alles naar uw eigen idee. Daar zijn wij webdesigners voor.

Particulier vervoer

Particuliere diensten oftewel de straattaxi’s van Rotterdam Taxi rijden 7 dagen per week 24 uur per dag, vanaf diverse standplaatsen vanaf de binnenstad en op bestelling. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen. Wij proberen een snelle service te verlenen maar bij grote drukte (feestdagen & weekenden) wordt er wel een eerlijke wachttijd opgegeven. Mocht deze opgegeven tijd door omstandigheden uitlopen dan wordt u, teruggebeld door onze taxicentrale.


Direct een taxi reserveren

Nog beter is het als u vooraf kunt reserveren, telefonisch of per e-mail. Dan kunnen wij uw rit inplannen en bent u zeker van snel, probleemloos en comfortabel taxi vervoer. Ook voor verre ritten staan we graag voor u klaar. Wilt u direct een taxirit bij ons reserveren? Dat kan met behulp van het onderstaand formulier. Dit is ook telefonisch mogelijk op nummer 010-1111112. Wij bieden een service van 24/7 bereikbaarheid. Na het ontvangen van het reserveringsformulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Luchthaven vervoer

Uw reis begint bij uw voordeur. Onze chauffeurs halen u graag op en brengen u tot direct voor de vertrekhal op Schiphol of ander vliegveld. Door het dagelijks verzorgen van luchthavenvervoer en moderne communicatie middelen, zijn de chauffeur goed op de hoogte van de werkwijze op vliegvelden.


Betaalbaar naar het vliegveld met de taxi

U hebt bij ons de keuze voor een eigen taxi of een gedeelde taxi. De gecombineerde taxi is uiteraard voordeliger en kan dan ook worden gecombineerd met passagiers rond dezelfde reistijd, met een zo logisch mogelijke route.

Horeca vervoer

Het uitgaansleven gaat gepaard met gezelligheid, waarbij het nuttigen van alcoholische drankjes niet ondenkbaar zijn. Een goede reden om zelf niet te willen autorijden. Uiteraard staan onze chauffeurs weer paraat in het weekend. Wij zijn de BOB voor elke uitje en brengen u veilig naar de gewenste uitgaansgelegenheid.


RotterdamTaxi staat voor u klaar!

Onze taxi chauffeurs zijn bekend met de horeca-gelegenheden in Rotterdam en de wijde omgeving van Rotterdam. Wij zijn 24/7 telefonisch te bereiken en, zorgen wij er ook voor dat wij bij de horeca-gelegenheden in Rotterdam en omgeving te vinden zijn. Op allerlei evenementen en lokale activiteiten zult u ons dan ook tegen komen. Zonder te reserveren kunt u instappen en de chauffeur brengt u veilig naar uw bestemming. Ook bied RotterdamTaxi de mogelijkheid om vooraf een taxi te reserveren. Waarna de taxi op de afgesproken plaats en tijd voor u klaar staat.

Zakelijk en directie vervoer

Voor zakelijke bijeenkomsten nemen wij graag het vervoer uit handen. Voor dit vervoer biedt RotterdamTaxialtijd de juiste oplossing. Tijd is geld. Als druk bezet zakenman- of vrouw weet u dat als geen ander. Uw reizen naar welke plaats dan ook kunt u nu prima combineren met rustig zakendoen. RotterdamTaxi is groot in superieure mobiliteit bij zakelijk vervoer.

Comfortabel vervoer per luxe taxi met de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken of bellen
Discrete omgang
Meertalige chauffeurs/chauffeuses

Onze gediplomeerde en uniform geklede chauffeur/chauffeuse komt u ophalen en brengt u naar al uw bestemmingen. De tijd die u vroeger achter het stuur doorbracht, kunt u nu besteden aan andere cq belangrijkere zaken. U komt door deze dienst nu voorbereid en uitgerust op uw afspraken.

Image